Passie voor lingerie!

 

Sophie Lingerie is een speciaalzaak voor lingerie, herenondergoed, nachtkleding (heren en dames), badmode en beenmode in het centrum van Twello (Gelderland).

 

Midden 2016 is Sophie Lingerie ontstaan, nadat Dorien van Dijk en Francis Raab de winkel overnamen van hun oude werkgeefster. Voorheen heette de winkel Diva Lingerie. Dorien en Francis:” Toen ons de kans geboden werd om Diva Lingerie over te nemen hebben wij geen moment getwijfeld! Deze kans konden wij niet aan ons voorbij laten gaan. Samen onze eigen winkel runnen waar klantvriendelijkheid, gezelligheid en service hoog in het vaandel staan. Wij vinden het erg belangrijk, dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt, dat er goed naar hen geluisterd wordt en dat er tijd is voor een vriendelijk woord. Dat geeft ons en (hopelijk) de klant een goed gevoel”.

 

De winkel is vernoemd naar beide jongste dochters van Dorien en Francis, die allebei Sophie heten. Warmte, passie en comfort zijn woorden die Sophie Lingerie als winkel goed beschrijven, zowel voor de vrouwelijke als de mannelijke klant.

 

In de winkel ben je van harte welkom wanneer je op zoek bent naar kwalitatief goede producten, een eerlijk advies en een lekker kopje koffie.

 

Onze openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur van dinsdag t/m zaterdag. We zien je graag!

 

Francis & Dorien

sophie lingerie - met L

Francis Raab (l) en Dorien van Dijk (r) in de winkel Sophie Lingerie.